Welkom!

 

Ik ben Marieke Tellmann, Parttime werkend in het onderwijs en eigenaar van Praktijk Marieke.

Als (kinder-/opvoed-/jongeren-)coach & therapeut help ik je graag bij lastige periodes in je leven. Jezelf weer zijn en kiezen waar jij gelukkig van wordt; dat is het allerbelangrijkste!

 

Regelmatig kom ik kinderen/jongeren/volwassenen tegen met bepaalde angsten, onzekerheid, gevoeligheid en andere voorkomende problemen. Dit was voor mij de reden om hierin verschillende opleidingen en cursussen te volgen.

Zo kan ik bepaald gedrag beter begrijpen en je hiermee helpen.

 

Ook bied ik hulp bij andere hulpvragen.

 

Het is belangrijk dat een kind leert hoe het zichzelf gerust kan stellen of kan oppeppen als het even tegenzit. Vol vertrouwen verder met het ontdekken van zijn/haar leven.

Ik wil je helpen om weer in je eigen kracht te gaan staan. Erkenning en in het hier en nu.

 

Iedereen heeft kwaliteiten, maar ben je je er van bewust? Door te ontdekken waar je goed in bent of waar je kracht ligt en daar de juiste aandacht op te leggen groei je snel. Je kwaliteiten mogen best gezien worden.

 

We werken samen aan praktische handvatten die direct toepasbaar zijn.

We bekijken per keer, samen wat nodig is en goed voelt.

 

Naast mijn ervaringen in het onderwijs heb ik mij de afgelopen jaren bijgeschoold op het gebied van therapie. Zo heb ik op Energetisch gebied o.a. lijfkracht herstel gedaan. 'Help je Kindje' en systeemherstel. Dit zijn methodes waar je kijkt naar de onderliggende oorzaak van je klacht(en).

 

Bij systeemherstel richt je je op alle niveaus (fysiek, emotioneel, mentaal, spiritueel en onbekend niveau). Dus het kan worden ingezet op een heel breed vlak, voor allerlei klachten. Het lichaam wordt uitgevraagd op blokkades, overtuigingen, traumatische ervaring(en) en allerlei andere dingen worden gedeletet. 

 

Systeemherstel werkt vooral op het onbewuste brein; 95% bevindt zich op onbewust niveau en zit opgeslagen in ons systeem (lichaam), 5% is bewust, wat er allemaal in ons hoofd omgaat. Ons lichaam weet veel meer dan wat we met ons hoofd (ratio) kunnen bedenken. 

 

Bij Lijfkracht herstel (energetische behandeling) werk je op celniveau en gaan we uit van de totaalbenadering van het hele lichaam.

 

Ik ben gecertificeerd energetisch lijfkracht, systeemhersteltherapeute, energetisch therapeut voor kinderen, gecertificeerd Access Consciousness® Bars Practitioner van Access Consciousness® en heb een aantal lichaamsprocessen gevolgd.

 

Zie ik je in mijn praktijk?

 

Ik hoop je gauw te mogen ontmoeten en voel je welkom!

 

Bij mag je gewoon jezelf zijn, alles even loslaten en jezelf opnieuw ontdekken.

 

Ben je nieuwsgierig of heb je behoefte aan meer informatie? Neem gerust contact met mij op.

Liefs,